Филтри

Категории с падащо меню

Нашите магазини

 

Категории

Ексклузивно за Вас

Часовници на изплащане

Часовник на изплащане

Vostok Europe с нова лимитирана серия часовници

Дата: 2014-12-17

Точно преди празниците безкомпромисната марка Vostok Europe пуска на пазара три нови модела, които са лимитирана колекция Mriya. Почитателите на тази марка ще имат възможността да се сдобия с най-новата машина на руския гигант. Моделите са подходящи и за подарък, който несъмнено ще бъде приет с възхищение и широка усмивка.

Vostok Europe и този път не изневеряват на стила и линията, която следват при изработката на своите часовници. Големият и масивен корпус е техен отличителен белег. Те проектират модели за истинските и силни мъже, винаги готови за предизвикателство.   

Моделите, от специалната колекция Mriya, използват автоматичен механизъм NЕ88, което ще рече, че се навиват от движението на ръката. Диаметърът на корпуса е голям- 50 мм. Самият корпус е различен при трите модела, съответно само от неръждаема стомана, с черно PVD покритие или със златисто такова.

Завинтващата се коронка предпазва часовниците при потапяне във вода. А водоустойчивостта им е със завидните 20 ATM. Допълнителен колорит придават минералното стъкло с антирефлексно покритие, както и широката кожена каишка в черен цвят. Върху циферблата ще видите датата и скалите на хронографа.

Всичко това опаковано във внушителна кутия плюс допълнителна силиконова каишка за разнообразие. Предизвикателството за мъжете е неустоимо, а количествата са ограничени до само 500 броя от модел.