Филтри

Категории с падащо меню

Нашите магазини

 

Категории

Ексклузивно за Вас

Часовници на изплащане

Часовник на изплащане

Rado и SportAcord Световни игри за ума

Дата: 2014-12-19

Известната швейцарска марка Rado с гордост продължава партньорството си със SportAcord Световни игри за ума. Часовникарската компания за четвърта поредна година ще бъде официален времеизмервач на състезанието. Игрите ще се проведат в Пекин от 11 до 17 декември.

Всяка година на популярните игри SportAcord Световни игри за ума идват над 150 състезатели от 40 страни, за да изпитат своите стратегически умения , умствена пъргавина и концентрация. По този начин всеки състезател получава възможността да изпита човешкия мозък и способността му за преодоляване на предизвикателства. И тук, както при всички спортни игри на професионално ниво, времето е от решаващо значение за състезателите. Всяка секунда, дори стотна е определяща, когато става дума за тактически игри.  Тази година класната марка за часовници Rado отново ще бъде официален партньор, отговарящ за прецизното отчитане на времето, докато протичат игрите.

SportAccord World Mind Games ще се излъчват по телевизията на територията на 36 страни, включително  Китай и Индийският субконтинент. Може да гледате игрите и онлайн на официалния им сайт. В качеството си на официален измервач на време Радо са в Международния конгресен център в Пекин с подготвени безкомпромисни часовници, а които да засичат всеки мач, както и времето, показвано във всички предавания. Всяка секунда е важна в това мероприятие.