Филтри

Категории с падащо меню

Нашите магазини

 

Категории

Ексклузивно за Вас

Часовници на изплащане

Часовник на изплащане

Нов модел Freelancer Chronograph от Raymond Weil

Дата: 2014-12-23

Класната марка Raymond Weil пуска нов часовник Freelancer хронограф.  В него може да видите всички достойнства на женевското качество. Часовникът напълно отговаря на мотото им „Емоция, точност, представителност”. Изключително стилно предложение за почитателите на класическата визия що се отнася до ръчни часовници. Красивото съчетание между класическа външност и модерни технологии ще предизвикат истински емоции и гордост у всеки притежател на този нов модел.

Върху тъмния сив циферблат  се разхождат оранжеви стрелки, които придават спортен вид на часовника. Контрастът е сполучлив и го прави разпознаваем от далеч. В отделни аналогови скали се отчитат измерванията на хронографа. Минутният брояч е разположена на 12 часа, а часовият на 6 часа. Те са в черен цвят и придават многоаспектност на целия циферблат.

Този модел на Raymond Weil е автоматичен и се зарежда от движението на ръката. Оборудван е с тахиметрична скала и луминесцентни стрелки. За да сте винаги в крак с времето, на 3 часа в продълговато прозорче е поместена актуална дата, като има видимост на предходна и предстояща дата. Точно до нея се намира и деня от седмицата. Моделът е вдъхнат за живот от RW5000 калибър, затворен в стоманен корпус с диаметър 45 мм.