меню
Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Vip-Watches.Net подари екскурзия до Истанбул

Преди Коледните и Новогодишни празници решихме да изненадаме нашите клиенти като им подарим незабравима екскурзия за двама до Истанбул. Там те ще могат да посетят много забележителности и емблематични места за района. Условието ни беше само едно и то се изразяваше в това да закупите часовник от нас, което автоматично Ви гарантира участие в състезанието за голямата награда. Приемете екскурзията до Истанбул като новогодишен подарък за Вас- нашите клиенти, като израз на благодарност за това, че ни се доверихте.

Вчера 08.01.2015г. беше последената възможност да се включите в надпреварата за спечелването на наградата. Днес – 09.01.2015г. печелившият беше избран на томболен принцип. Тегленето е заснето на видео, което удостоверява неподправеността на данните. В голяма прозрачна купа бяха събрани всички имена на клиентите, закупили часовник от нас в периода 12.11.2014г – 08.01.2015г. Пробно са изтеглени няколко имена, за да се види, че са различни. След това е изтеглен печелившият, а той е Георги Беров. Честито на победителя с пожелание за приятни мигове в Истанбул и късмета да го следва през цялата година. В случай, че посоченото лице по-горе се откаже от наградата или не можем да се свържем с него, изтеглихме още две имена като резервен вариант.

Екипът на VipWatchesNet се старае нашите клиенти винаги да са максимално доволни, надяваме се, че сме Ви зарадвали и обещаваме да го правим и за в бъдеще. Честито на победителя, а на всички останали пожелаваме повече късмет следващият път. Благодарим на всички участници и продължавайте да дерзаете за следващата ни игри.

Назад към всички новини
Споделете