Филтри

Категории с падащо меню

Нашите магазини

 

Категории

Ексклузивно за Вас

Часовници на изплащане

Часовник на изплащане

Citizen ще представи няколко нови модела на Baselworld 2015

Дата: 2015-01-16

Японската марка Citizen Watch Co. въведе няколко часовника на тазгодишното издание на Baselworld някои от които задвижвани от известната технология на моделите Eco-Drive. Те работят посредством слънчевата светлина, която поглъщат и превръщат в енергия. Тук са представени пет нови модела Citizen Eco-Drive, които може вече да немерите по магазините.

Baselworld е търговско международно изложение за часовници и бижута. Организира се всяка пролет в град Базел, Швейцария. На него ежегодно присъстват около 2100 изложители от над 45 страни, включително водещите часовникарски компании. Шоуто има над  94 000 посетители.

Два от моделите на Citizen Eco-Drive, които ще участват в шоуто са Eco-Drive Dress и Eco-Drive Avion.

Първият, Citizen - Eco-Drive Dress е с корпус е от неръждаема стомана в два тона – розово-златен и сребрист. Диаметърът е с размер от 44 мм. Циферблатът също е светлосребрист, а стрелките заедно с индексите отново в цвят розово злато. Това изгражда пълен синхрон между циферблат и корпус, давайки на часовника стилна визия. В допълнение отделни аналогови скали информират за датата, деня от седмицата и коя част на деня е чрез 12/24-часовия индикатор. Освен външния вид Eco-Drive може да се похвали с калибър 8729. Черна крокодилска каишка завършва това съвършено творение.

Eco-Drive Avion се появява във военно-авиаторски стил с 45 мм. корпус от неръждаема стомана. Циферблатът е в класическо черно с бели и червени индекси и арабски цифри. Каишката е черна с контрастиращи бели шевове. Датата на 3 часа и показалеца на 12 часа напомнят за пилотските часовници. Моделът показва часа в 12- и 24-часова скала.