Филтри

Категории с падащо меню

Нашите магазини

 

Категории

Ексклузивно за Вас

Часовници на изплащане

Часовник на изплащане

Арабската перла в короната на Alexander Shorokhoff

Дата: 2015-04-14

Дубай и Абу Даби очароват целия свят с бързия си темп на развитие, с модернистичната си архитектура, невиждан лукс и дръзката страст към живота. И това не е всичко. Тези две столици съхраняват багатите традиции на редица култури. В музеите на Дубай и Абу Даби са изложени ценни предмети на изкуството, които по един завладяващ начин разказват културната им история. Това вдъхнови дизайнерите на Alexander Shorokhoff да създадат новата линия "Arabian Pearls".

Циферблатът е украсен със стилизирани арабски елементи и се предлага в три разновидности - бял, черен мат и в цвят "пустинен пясък". Стрелките от висококачествена стомана със златно покритие и каишката от естествена кожа придават един елегантен, класически завършек на моделите.
"Arabian Pearls" носят чувство за жизненост със своя индивидуален дизайн, изразяващ почит към красотата на пустините и арабското изкуство.

По-късно тази година, брандът ще прибави нов модел към линията. Циферблатът на новата "перла" ще бъде покрит с диамантен прах, който да подчертае богатството на Ориента и контраста меджу модерния и традиционен начин на живот на изток. Каишката ще бъде от кожа на скат, с унисон с диамантения прах.