меню
Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Свежо предложение от Tissot, посветено на Първите Европейски игри в Баку

Първите по рода си Европейски игри се проведоха между 12-ти и 28-ми, като техен домакин беше азербайджанската столица Баку. В 19 различни видове спорт, се включиха повече от 6300 спортисти. Спортното събитие донесе много радост и на българските фенове. Нашите волейболисти се завърнаха със сребърни медали, Габриела и Стефани Стоеви са шампиони в бадминтон, а Петя Неделчева се завърна с бронзов медал.

Tissot, като официален партньор на игрите, реши да го отпразнува с лимитирания Tissot Quickster Special Edition, носещ логото на 1st European Games Baku 2015.

Tissot Quickster Special Edition е кварцов хронограф, калибър G10.211. Корпусът му е изработен от анти алергична, неръждаема стомана и е с диаметър от 42 мм. Секиндарникът в ярко червено, както и черните индекси, контрастират на белия циферблат. Дата е разположена на 4 часа, също в черен цвят. Изключително устойчивото на надраскване стъкло от сапфир-кристал предлага перфектна видимост. Моделът се предлага с две текстилни каишки. Едната е в официалните цветове на Европейските игри, а другата в класическо черно, която го превръща от спортен в спортно-елегантен часовник, подходящ за всеки ден. Водоустойчивостта на новия Quickster е 10 BAR. Черният ринг, върху който е разположена тахиметричната скала придава класически завършек на модела.

 

Назад към всички новини
Споделете