Филтри

Категории с падащо меню

Нашите магазини

 

Категории

Ексклузивно за Вас

Часовници на изплащане

Часовник на изплащане

Rado с нови модели в есенно настроение

Дата: 2015-11-17

Rado пуска три нови модела керамични часовници в шоколадово кафяв цвят в унисон със сезона и предстоящите празници. Новите предложения са изработени от високотехнологична керамика в уникален цвят, вдъхновени от артистизма и майсторството на швейцарските Maîtres Chocolatiers. Семейството на Rado HyperChrome, известно със своето олицетворение на всекидневната елегантност, се обогати с трите нови шоколадови нюанса.

А те са HyperChrome автоматичен, HyperChrome автоматичен хронограф с тахиметрична скала и лимитиран модел HyperChrome автоматичен с диамантена инкрустация, който ще внесе празничност и стил в ежедневието. „Вкусното“ трио идва в три размера, които са със светлинен глинен оттенък в съчетание с розово-златни акценти. Комбинацията прави моделите подходящи за всеки ден, но и за специални поводи.

Керамиката в шоколадов цвят чудесно си взаимодейства със светлината, пречупвайки я в интересни преливащи се отблясъци на кадифеното към черното. Истински есенни цветове, които успешно допълват Вашия тоалет, кожени дрехи, кашмирени пуловери, блейзъри в топлата цветова гама. Това е една авангардна конфекция, готова да се превърне в хит тази есен.