Филтри

Категории с падащо меню

Нашите магазини

 

Категории

Ексклузивно за Вас

Часовници на изплащане

Часовник на изплащане

Посрещни лятото със свежо предложение от Swatch

Дата: 2016-07-14

Никой не може да улови така добре пулсът и багрите на летния сезон, както го прави швейцарският производител- Swatch. Марката винаги се е отличавала със своите „искрящи“ и идейни часовници, които е невъзможно да останат незабелязани. Оригиналните дизайнерски хрумвания превръщат съчетанието на различни елементи и пъстри тонове в цяло изкуство.

Този сезон Swatch отново радват със свежи предложения, улавящи духът и динамиката на лятото от различни краища на света. Колекцията Beach Swing носи усещането за далечни острови, безкрайни плажове, пъстри папагали и аромат на пъпеш. При тези модели изразните средства са цветовете и символите на лятото. Africana e колекция, която набляга на детайли от африканския бит и култура. Тук в чудесен синхрон са вплетени цветове и геометрични фигури.

Потопете се в богатството на африканската мистика с тези умело проектирани и вдъхновяващи часовници. Моделите от серията Irony Xlite са типични предложения за градската среда. Често съчетават два цвята и допълнителна информация като дата и хронограф. Те могат да се комбинират с няколко стила на обличане, практични са и много удобни в забързаното ежедневие.