Филтри

Категории с падащо меню

Нашите магазини

 

Категории

Ексклузивно за Вас

Часовници на изплащане

Часовник на изплащане

Нов водолазен G-Shock за лятото

Дата: 2016-07-18

Casio представи нов образец на G Frogman GWFD1000B-1, проектиран да издържи и най-трудните подводни мисии. Амфибията G-Shock Frogman не спира да се развива. Той притежава тройна сензор технология и се отличава с нов дълбокомер, цифров компас с автоматична хоризонтална корекция, термометър и пълно автоматично LED осветление. Друго негово предимство е, че има дневник на потапянията.

Подобренията са направени след специални интервюта с професионален спасителен екип от бреговата охрана на Япония. Актуализациите помагат на водолазите да уловят промените в околната среда и дълбоките морски нива, предоставяйки данни в реално време. Високата водоустойчивост и удароустойчивост правят този модел не само много здрав и надежден, но и със стилно излъчване. Часовникът е с корпус от неръждаема стомана и стъкло от сапфир-кристал.

Големите бутони позволяват лесно боравене дори с ръкавици.  GWFD1000B-1 има допълнителни функции, като: световно време, хронометър, таймер за обратно броене, 4 дневни аларми и 12/24-часов формат. Всичко само на един поглед разстояние.