Филтри

Категории с падащо меню

Нашите магазини

 

Категории

Ексклузивно за Вас

Часовници на изплащане

Часовник на изплащане

Спортистката Дария Клишина е лице на дамската серия Sportura

Дата: 2014-07-08

Популярната руска спортистка Дария Клишина печели Световно първенство  по лека атлетика още на 16-годишна възраст. Сами разбирате, че причините да бъде избрана от японската  компания Seiko за рекламно лице са напълно основателни. Тази спортистка популяризира дамската серия Sportura на марката.
Клишина носи часовник именно от тази колекция на ръката си. В Sportura са включени елегантни дамски хронографи. Те се отличават с изчистена и привлекателна външност и с надеждни и висококачествени механизми. За изработката на безелите е избрана първокласна керамика и това веднага прави впечатление при пръв поглед към моделите.
Керамиката е популярна с това, че е луксозна и същевременно трудно се надрасква. Корпусите са изработени от стомана. Сред часовниците има и такъв с PVD покритие на корпуса с цвят розово злато, а индексите и стрелките му са в същия цвят. Върху безелите на часовниците има тахиметрична скала, която е  още едно интересно допълнение към цялостния облик на моделите и е напълно в тон с името Seiko Sportura на колекцията.
 Два от часовниците от колекцията Sportura са с верижки от неръждаема стомана и керамика, а другите два – с изтънчени кожени каишки.Най-луксозната версия е със седефен циферблат и с украса от 8 диаманта. Стилните хронографи са с изпипан до съвършенство дизайн. Луксозни и красиви със сигурност ще бъдат оценен от всяка дама подарък.