Филтри

Категории с падащо меню

Нашите магазини

 

Категории

Ексклузивно за Вас

Часовници на изплащане

Часовник на изплащане

Casio пусна нови G-Shock, вдъхновени от японската поп-култура

Дата: 2014-07-15

Casio Computer Co пусна пет модела G-Shock от колекцията GA-400, предназначени за младежите, които изпъкват с индивидуален стил. Стрелките на часовете и минутите са в интересни цветове, вдъхновен от характерните за японската поп-култура дизайни като аниме и уличен стил.
При моделите от колекцията GA-400 са комбинирани големи корпуси. Нещо повече, много от елементите са от дизайна са привличащи окото цветове. Трите модела G-Shock - GA 400-2A, 4A и 9A - са именно такива.
Що се отнася до функционалност, Casio е оборудвал новите часовници с въртящ се превключвател, който прави лесно преминаването през настройките за таймера за обратно броене и световното време само чрез въртене. Функцията таймер за обратно броене може да се  настрои чрез обръщане на превключвателя нагоре или надолу, без да трябва да променяте статуса, който в момента е показан на дисплея. Тази функция прави часовниците практични за ползване по време на спортове и танци, защото потребителите избягват неудобството от непрекъснатото натискане на бутоните  за преминаване между режимите.

С тези свои модели от Casio отново ще привлекат почитатели. Със сигурност  те ще оценят атрактивната им визия, тя не остава незабелязана. Водоустойчивостта на часовниците е 20 бара и затова можете да се гмуркате с тях и да не се притеснявате, че ще се повредят. Разполагат със световно време, хронометър, таймер за обратно броене, пет отделни аларми, автоматичен календар, ежечасов сигнал. Размерите им също, подобно на функциите, никак не са скромни – 55 х 51.9 х 18.3 мм. Купете си някой от интересните нови модели на марката  и ще разполагате с продукт, който ще Ви харесва не само външно, но и ще бъде практичен аксесоар в ежедневието Ви.