Филтри

Категории с падащо меню

Нашите магазини

 

Категории

Ексклузивно за Вас

Часовници на изплащане

Часовник на изплащане

Emporio Armani с нова колекция от механични часовници

Дата: 2014-07-20

Следвайки стъпките на марки като Hermes, Gucci, Chanel и други, екипът на Emporio Armani  се присъединява към разрастващия се клуб на модни къщи,произвеждащи високотехнологични часовници, задвижвани механично. От италианската компания обещават продължителен живот на механизма, подобрена ефективност и прецизност.
В колекцията Meccanico на Emporio Armani има модели както с кръгла, така и с правоъгълна форма на корпуса. Стоманените корпуси на някои от тях са с черно покритие или с такова в цвят розово злато. Автоматично самонавиващите се механизми на моделите са видими. Часовниците от тази серия са с кожени каишки или верижки от неръждаема стомана и с удобни закопчалки.
Вече не само усетът за дизайн  е важен, за да се получат едни наистина актуални часовници. Механизмите, които тиктакат в тях, също трябва да се усъвършенстват, за да могат модните марки да се конкурират с утвърдили се производители на такива продукти. Emporio Armani  доказва, че има какво да предложи на клиентите си не само във връзка с визията, но и с технологиите на часовниците си.