Филтри

Категории с падащо меню

Нашите магазини

 

Категории

Ексклузивно за Вас

Часовници на изплащане

Часовник на изплащане

Нов часовник на Garmin с GPS е верен приятел на спортиста

Дата: 2014-08-01

Часовниците, предназначени за бегачи, са подходящи за такъв тип дейности, но не са практични, когато става дума за ежедневна спортна активност. Екипът на Garmin  се е постарал да промени това, като комбинира два от най-популярните модела часовници Forerunner 10 и фитнес гривната vivofit в ново устройство, наречено Forerunner 15. То е всичко онова, което очаквате от GPS часовник Garmin – проследява изминато разстояние, ритъм и изгорените по време на тичане калории. Същевременно е подходящ за носене всеки ден. Има и тракер, проследяващ активността, който Ви окуражава да станете и да се движите, ако сте се задържали твърде дълго на едно място.
На онези, които искат нещо повече, от Garmin предлагат допълнително монитор за проследяване на ритъма на сърцето, подходящ за Forerunner 15, както и крачкомер. Докато тренирате във фитнеса, малък крачкомер ще Ви подсигури, че тренирате правилно, освен ако изобщо не се движите. Когато се върнете вкъщи след тренировка, контактуване с участници в онлайн общността Garmin Connect може да Ви помогне да анализирате своите постижения и Ви предлага предизвикателства, за да поддържа мотивацията Ви.
Часовникът е доста практичен и разполага с модерни функции, които ще се харесат на всеки любител на активния начин на живот. Производителят Garmin се е доказал, като предоставящ на клиентите си часовници, които биха задоволили и най-големите им претенции по отношение на качество и възможности. Ако сте спортна личност-любител на силните усещания – то няма как да подминете равнодушно продуктите на тази марка.
Сложете новия модел на Garmin на ръката си и той ще е Вашият точен ориентир по време на тренировка. Сега и Вие – приятели и посетителите на сайта Vip-Watches.Net  можете да  закупите модел на марката.