Филтри

Категории с падащо меню

Нашите магазини

 

Категории

Ексклузивно за Вас

Часовници на изплащане

Часовник на изплащане

Garmin - Approach S6 е Вашият верен партньор по голф

Дата: 2014-08-23

Бавно, но  осезателно екипът на Garmin обновява своите часовници Approach, предназначени за почитателите на голфа. Те се усъвършенстват до такава степен, че могат да се превърнат в лични асистенти на практикуващите този спорт. Новият S6  може да подобри Вашия хендикап.
Сред най-очевидните подобрения са новия пълноцветен тъчскрийн, който подсигурява детайлен изглед на картите и дава информация за актуалното Ви местоположение, защото разполага с вграден GPS хардуер и дори  насоки за това накъде трябва да бъде насочено лицето Ви, когато правите удар на игрището.
Approach S6 ще Ви изненада приятно и с други подобрения. Интегрирани сензори за движението и акселерометри измерват скоростта, с която се движи стика, както и силата, с която се удря топката. Чуват се дори звуци, които помагат да се подобри времето за замах.
Моделът Garmin - Approach S6 ще се появи на пазара по-късно тази година. При пълното му зареждане можете да очаквате около 10 часа живот на батерията и като се използват всичките възможности на неговата GPS  технология. Когато се използва само като часовник, от Garmin твърдят, че батерията му издържа около 14 седмици.
Компанията Garmin разполага с приятни изненади за своите клиенти. И в този случай отново не изневеряват на оригиналното си мислене и предлагат нещо нетрадиционно и практично. Моделът Approach S6 се предлага в няколко цветови варианта и така всеки може да предпочете най-подходящия за себе си. С богатата си функционалност и интересен дизайн те със сигурност ще се харесат на всеки почитател на голфа.
С нетрадиционната си външност и възможности часовниците с марка Garmin  са  особено атрактивни за мнозина. Ако и Вие сте сред почитателите на  нейните модели, ще ги откриете и в сайта Vip-Watches.Net.