Филтри

Категории с падащо меню

Нашите магазини

 

Категории

Ексклузивно за Вас

Часовници на изплащане

Часовник на изплащане

5 нови модела на Citizen с Eco-Drive

Дата: 2014-06-30

На тазгодишното издание на изложението за бижута и часовници Baselworld  в Швейцария бяха представени редица нови модели на марката Citizen. Сред тях са пет, оборудвани с технологията Eco-Drive. Те ще бъдат пуснати на пазара  през есента на 2014.
Citizen Eco-Drive Dress е с корпус от неръждаема стомана  и с покритие с цвят розово злато. Диаметърът му е 44 мм. Върху сребристия циферблат се виждат индекси в златисто. В три отделни аналогови скали са изобразени съответно дата, ден от седмицата и 12/24-часов индикатор. Каишката е от черна и от кожа на алигатор. Цялостната визия на модела създава усещане за лукс и изисканост.

Citizen Eco-Drive Avion е в стил, който ще се хареса на авиаторите и разполага с корпус от неръждаема стомана с диаметър 45 мм. Черната му кожена каишка е с шевове в контрастиращо бяло. Датата на 3 часа и стрелката на 12 часа са направени така, че да  напомнят за дизайна на часовниците, използвани от пилотите.
Друг интересен хронограф на марката е Citizen Eco-Drive Chrono-Time. Не само разполага с технологията Eco-Drive, но и с възможност за синхронизация с атомни часовници. По този начин се постига много добра точност. Моделът дава представа за часа в 26 различни града. Има щое  хронограф, вечен календар, датник, аларма, както и индикатор за резерва на мощност. Корпусът на часовника е с диаметър 44 мм. Стъклото му е от сапфир-кристал.
Citizen Eco-Drive Shadowhawk е с черен корпус, фосфоресциращи стрелки, индекси и цифри. Разполага и с тахиметрична скала, хронограф. Корпусът е от неръждаема стомана и с диаметър от 43 мм. Стъклото е с диаметър от 43 мм и има минерал-кристал стъкло с покритие против отблясъци.

Citizen Eco-Drive Ecosphere пък е голям, спортен модел с диаметър на корпуса от 48 мм. Каишката му е от полимерен материал. Дизайнът му е такъв, че напомня за стила на  красивите спортни автомобили.
Всеки от новите модели на Citizen привлича окото по свой уникален начин. Със сигурност някой от тях ще Ви направи впечатление.