Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0

33 element

33 element

   Ако сте любители на модернизма, то часовниците с марка „33 Element“ са създадени единствено за вас.

Всеки един модел е перфектното съчетание между модерното и иновативното. Това, което ще остави трайни следи в съзнанието ви, е опростената чистота на формите в дизайна.

Ако сте част от сферата на модата и индивидуализма, то марката не ще остане неразпознаваема от самите вас. Почеркът на създателите на този бранд е запомнящ се и съзнанието ви ще го запечата завинаги. От 1848 година до днес Шведската компания Flora Watch SA произвежда всичките тези „шедьоври“ единствено за модерните и съвременни граждани. Те дължат репутацията си именно на тях.

Материалите, използвани при изработката на часовниците, са керамика, стомана, сапфир и титан. Това е онази препратка, напомняща за безкомпромисното качество на механизмите.

Този бранд се отличава от всички останали на пазара, благодарение на своята геометрична точност и изчистени линии.

Независимо дали сте стилна дама или делови господин, то вие несъмнено ще откриете нещо за себе си из богатата селекция, която Vip-watches.net сме селектирали изцяло за вас.

Швейцария е мястото където се намира основната база на производство. Това, разбира се, не е пречка из целия европейски пазар да съществуват представителства на часовници „33 Element“. Всеки един от вас, който желае да притежава поне едно от тези произведения на изкуството, ще ги открие при нас.

Марката „33 Element“ е онзи модерен прочит на класиката при часовниците, който отдавна сте търсили. Задоволете своя авантюризъм, подарявайки си едно от нашите прецизно изработени бижута.