Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0

88 Rue du rhone

88 Rue du rhone

   Внуците на известния по цял свят часовникар  Raymond Weil, Елие и Пиер Бернхайм, са създадетли на швейцарската марка часовници Rue Du Rhone. Това, което отличава тези произведения на изкуството от много други, е именно луксоозният им дизайн и добрата цена. Часовниците са в състояние да задоволят капризите и предпочитанията дори на най-големите естети. Можете с дни да се възхищавате на визията и безкомпромисното качество, което им принадлежи изцяло.

Самото име произлиза от една от най-запомнящите се улици в Женева, чието наименование съвпада с това на марката часовници. Осмиците, прикрепени към него, са символ на късмет и сила. Те олицетворяват четирилистна детелина.

Това, на което залага швейцарската марка, е качеството на материалите, участващи при изработката на часовниците. Създателите на бранда не престават да обогатяват техния дизайн и да подобряват възможностите на великолепните си произведения.

Ние от Vip-watches.net несъмнено ще отговорим на очакванията ви за модерна визия и изтънчен дизайн, осигурявайки ви привилегията да си закупите поне един от тези запомнящи се „шедьоври“.

Дамските и мъжки модели се отличават един от друг, като тези, предназначени за нежната половина са изтъкани от ефирност и женственост, а часовниците, произведени за господата, са със стилна и класическа визия.

88 Rue du Rhone са официален спонсор на Британска академия за филмово и телевизионно изкуство (BAFTA). Ако искате един от тези свръх часовници да краси вашата ръка, то не изпускайте шанса си да разгледате внимателно изящната ни колекция и да извършите своя брилянтен и неповторим избор.