меню
Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0

За Vip-Watches

   Онлайн магазин Vip-Watches.net е собственост на фирма ВИП-2009 ЕООД с адрес на регистрация гр. Пазарджик, ул.Иван Вазов No 3, ет. 1, ап. 2. Адрес на управление София, кв. Белите брези ул. „Професор д-р Димитър Атанасов” 10. Магазинът е специализиран и насочен в продажбата на световноизвестни марки часовници, модни бижута, аксесоари и бижутерия.

Тук ще откриете най-новите модели, притежаващи отлично качество. Работим единствено с доказали се производители. Не преставаме да включваме нови и интересни продукти, които всъщност са основна причина за разнообразната визия на онлайн магазина. Стремежът ни е насочен главно към удовлетворяване на най-претенциозните изисквания.

Тук ще откриете онова, което търсите – убедени сме в това! Vip-Watches.net е съчетание между неповторим дизайн, красиви форми, любими цветове, неподправен стил и естетика! Ние вярваме, че доволният клиент е нашата най-добра реклама. Отношението ни към него е, на първо място, мило и любезно, професионално, коректно и обгрижващо.

Докоснете се до магията на лукса! Предлагаме ви разнообразен каталог с едни от най-известните и предпочитани марки в цял свят. Всеки наш артикул се превръща в удоволствие за окото и лукс, достъпен за всеки. Часовниците и бижутата, които бихте могли да закупите от нас, се предлагат в оригинална кутия, гаранционна карта и сертификат, превръщащи ги във 100 % оригинален продукт. Представителният и луксозен вид на часовниците и бижутата ги трансформира в перфектният подарък за всяка себеуважаваща се дама или господин.

Условия за рекламация

За нас най-важно е клиентът да бъде доволен от извършената покупка. В случаите, в които продуктът, който сте закупили, се различава по цвят, форма, материал или е цялостно объркан с друг, то вие имате възможност още на момента да го замените или върнете. За целта пишете на имейл - info@vip-watches.net или позвънете на телефони:

02/ 905 77 77
0878 700 515  

Ние ще извършим необходимите действия, за да останете доволни.

Дори да нямате основателни причини, то закупените от вас продукти могат да се върнат обратно в 14 – дневен срок, от датата на получаване. Разбира се , продуктът не трябва да има видими следи от употреба и е задължително да присъстват всички, придружаващи го документи. 

Ремонт и поддръжка на часовници и бижута

Българското законодателство гласи, че гаранцията на металните елементи е в срок от две години, като този период не включва естественото износване на конкретния артикул. Ние ви съветваме да полагате нужната поддръжка на закупените от нас бижута и часовници, тъй като при неправилна употреба или почистване, те лесно биха се повредили и отстраняването на повредата понякога се оказва невъзможно.

Съвети за това как да поддържаме брилянтен външния вид на закупените от Vip-Watches.Net часовници и бижута:

  • Пазете своите бижута и часовници от прекомерно попадане на течност върху повърхността им;
  • Спазвайте указанията за водоустойчивост на съответния модел;
  • Нарушаването на цвета често е резултат от морската вода или хлорираната вода в басейните. Отстранявайте своите аксесоари, когато посещавате тези места;
  • Ако не желаете часовниците и бижутата ви да се драскат, то ние ви предлагаме да закупите специално изработените за тях кутии, които ги предпазват от принудителна повреда;
  • Избягвайте да почиствате закупените от нас бижута, с помощта на познатите стари методи: сода, оцет, веро или други. Консултирайте се с нас за най-удачния вариант за почистване или полиране.

Не се колебайте да се свържете с нас за съвет и консултация!