Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0

Adidas

Adidas

   Световноизвестната марка „Adidas“ е създадена през 1920 година от двамата братя Адолф и Рудолф Даслер. В началото те са стартирали единствено с производство на обувки. Едва след период от време са раширили  дейността си. Братята перфектно са се допълвали по между си, като резултат от това са успявали да създадат почти неизчерпаемо разнообразие от истински шедьоври.

Днес бранда предлага на своите почитатели богата гама от спортни чанти, обувки, очила, часовници и други аксесоари.

Първоначалната идея на германеца Адолф Даслер е била да създаде такъв тип обувки, повишаващи способностите на спортистите, предоставяйки им едни наистина качествени и удобни модели, които да използват по време на тренировки или състезания. Днес тази компания е на второ място по производство на спортни стоки.

Разбира се, часовниците от тази марка по всичко личи, че не изневеряват на утвърдения си вече имидж. Те са изцяло предназначени за спортисти. Моделите предлагат неустоим стил и перфектен дизайн, отговарящ на разнообразните вкусове и предпочитания. Мъжки, дамски и детски - всички те са въплащение на атлетичния дух.

Ние от Vip-watches.net ви предлагаме океан от разнообразие, в който да се потопите. Изплувайте от дълбочините с перфектния за вас чосвник в ръка. Доверете се на модерния дизайн и качествен механизъм, с който се отличават всички модели часовници, носещи марката “Adidas”. 

 

Филтрирай