Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0

Adriatica

Adriatica

   Повече от 80 години “Adriatica” се занимава с произодството на висококачествени часовници. Тя е независима компания, която перфектно умее да създава истински произведения на изкуството. Още от 19–ти век историята на марката би могло да се проследи.

Брандът часовници е неразривно свързан със Swiss Watch Company. Тя е основана през далечната 1852 година. През 1931 година същата тази компания стартира производството на запомнящи се модели часовници, носещи името Адриатика. В епицентъра на политиката на компанията е предлагането на безупречни като дизайн, визия и качество, часовници, достигащи до потребителите на справедлива цена.

Моделите са едни от най-популярните сред скандинавските държави. Също толкова разпространени и предпочитани са те във всяка една европейска държава. Това, което ги отличава от останалите произведния сред чаовникарската индустрия, е включването на злато и златно покритие при производството им.

Като повратен момент в историята на „Adriatica“ се приема създаването на модела World Champion, който е носил висока популярност през 60–те години. Всеки един господин, отдаващ особено внимание на прогреса и перфекционализма, желаел да се сдобие моментално с такова изящно бижу.

Днес, марката Адриатика произвежда едни от най-добрите и запомнящи се часовници, умеещи да приковават вниманието както на дамите, така и на техните господа. Те се отличават със съвременен и модерен дизайн. Подходящи за всякакви видове тържества и гала вечери. Функциите са им разнообразни, а моделите са, меко казано, интересни.

Vip-watches.net ви предлагаме специално селектирана колекция часовници, носещи името “Adriatica”. Сдобийте се с поне едно от тези великолепия, които да допълват красивата ви визия и неповторим стил.