Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Avantgarde на Alexander Shorokhoff са с авангарден стил

Марката Alexander Shorokhoff е популярна на пазара на часовници от началото на 90-те години. Те се отличават по отношение на качество и дизайн. Колекцията Avantgarde  определено се отличава.  Дизайнът на дисплея се предлага в няколко варианта. Сред моделите има такива с ръчно навиван механизъм или автоматично навиван механизъм. Всеки от часовниците си има свое собствено излъчване.
Това, което първоначално привлича вниманието към тези часовници, са големите индекси, както и интересният дизайн, който напомня за измервателните уреди в самолетите. Върху черния циферблат изпъкват белите аналогови скали. Добре контрастиращите си  елементи, правилно подбраните пропорции и интересният  и по-авангарден стил правят модела лесно забележим.
На практика стрелките изглеждат доста  атрактивно, а пък информацията върху аналоговите скали се разчита безпроблемно.  Производителят на часовници Alexander Shorokhoff си има своите трикове, за да задържи вниманието на клиентите си. Наема производители, които участват в почти всички стъпки на създаването им.  Това се отнася както за механизма, така и за корпуса и стрелките. Така се отстраняват грешки и дефекти по часовниците.
Без да изглежда леко преувеличено, то това са едни от най-удобните часовници за носене. Пасват на всяка китка. Полираният корпус от неръждаема стомана е с диаметър от 43.5 м. Друг детайл е правилното поставяне на коронката и бутоните. Моделът е подходящ за левичари, защото по принцип е подходящ за носене на дясната ръка.
Каишката напълно пасва на цялостния дизайн на модела. Тя е мека и удобна за носене.  Корпусът е с водоустойчивост от 5 бара.Стъклото е от сапфир-кристал и допринася за разкошната осанка на часовника. Хронографът Avantgarde е с швейцарски механизъм ETA Valjoux 7750. Има и версия за десняци на този модел, който е с почти същия циферблат, но разполага и с дата.
Часовниците от тази колекция са с изящна външност и биха допаднали на всеки почитател на класическите модели. Те са изпипани до последния детайл.

Назад към всички новини
Споделете