Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Бъди в крак с модата с Jazzmaster Viewmatic Skeleton

Часовниците тип Скелетон продължават да бъдат доста популярни, това показа тазгодишното издание на Baselworld. Вниманието ни прикова, представения преди няколко години за пръв път Hamilton’s Jazzmaster Viewmatic Skeleton, който се предлага в мъжка и дамска версия.

Механизмът на Jazzmaster е автоматичен H-20-S, като съчетава традиционните скелетон технологии с модерни такива, като например лазерно гравиране. Той разполага с видим баланс, на някои от елементите е гравирана буквата Н, характерна за бранда. През големия прозорец в средата на циферблата, може да се види, как работи сърцето на часовника. Както мъжкият, така и женският модел имат прозрачен заден капак. Мъжкият вариант е с големина на корпуса от 40 мм, изработен от неръждаема стомана. Циферблатът е заобиколен от няколко стоманени пръстена с маркировка за секундите и с гравиран текст Hamilton Viewmatic. Индексите на часовника са покрити със Super-LumiNova, за добра видимост на тъмно. Моделът се предлага с кожена каишка и стоманена верижка.

Макар да притежава същия H-20-S механизъм, дамският модел на Jazzmaster Viewmatic е с по-малък корпус - 36 мм, също изработен от неръждаема стомана, с бял циферблат. Моделът се предлага с бяла кожена каишка и със стоманена верижка.

Назад към всички новини
Споделете