Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Baume & Mercier Antiquorum – уникална лимитирана серия

През март тази година Baume & Mercier обяви своето партньорство с Carroll Shelby International Inc., за да създат два ексклузивни часовника – лимитирана серия, родени от най-почитаните творения на Шелби. След постигнатия успех, швейцарската марка Baume & Mercier пуска нови модели отново в сътрудничество. Моделът Capeland Shelby Cobra ® ще се търгува на Antiquorum в Ню Йорк на 9 декември. Офертите могат да се предлагат онлайн, по телефона или лично.

Приходите от търга ще отидат за фондацията на Карол Шелби, която набира средства за семейства и деца, засегнати  от сърдечно-съдови заболявания. Организацията също така осигурява образование за социално слабите млади хора в САЩ. Ален Цимерман, изпълнителен директор на Baume & Mercier, признава, че производителите са доволни от това партньорство, тъй като споделят еднаква философия за елегантност на линиите, внимание към високото качество и ангажимент към обществото. Двете компании печелят международна репутация за качество, точност и изработка, с което стават легендарни. В дизайна на двата хронографа Capeland Shelby Cobra ® Baume & Mercier са проектирали една наистина уникална версия, вдъхновена от кодовете на графичната идентичност на Шелби Кобра.

Изтънченият и спортен хронограф се отличава с екстремен финес. Бял циферблат, украсен с небесносини ленти, характерни за състезателните коли. 44- милиметров корпус с позлата от 18К розово злато. Задният капак от спафир-кристал е гравиран с надпис “Shelby Cobra 1965-2015, Unique Piece”. Следвайки традицията за безупречната точност, този часовник се задвижва от швейцарски автоматичен механизъм, производство на La Joux-Perret. Обратноходовият хронограф се предлага във вариант с черна кожена каишка или синя такава.

Назад към всички новини
Споделете