Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Baume & Mercier показаха нови луксозни дамски часовници

От компанията Baume & Mercier се обръщат към традиции в производството на своите часовници, за да представят актуална колекция. Сега швейцарската марка пуска нова линия часовници за дамите и заимства стилови елементи от предходни модели. Новата колекция – Promesse - бе пусната наскоро на събитие в Ню Йорк и е повлияна от класически модели от 70-те години на 20 век.
Историята на дамските часовници на марката се простира до 1918 година. Екипът на компанията първоначално прави аксесоари със специфичен и отличаващ се арт деко стил. Марката представя интересни модели, получили награди, през 70-те години – Mimosa, Galaxy, и Stardust. Именно те са повлияли върху стила на представителите на новата колекция – Promesse, които се характеризират с безели в овална форма.
Сред часовниците има такива с швейцарски кварцови механизми или с автоматично задвижване. Те се предлагат както с метални верижки, така и с кожени или сатенени. Много от тях са със седефени циферблати, имат корпуси с PVD покритие или декорация от диаманти. Моделите  са с диаметър на корпуса от 30 или 34 мм.
Всички часовници са с римски цифри на 12, 3, 6 и 9 часа, а при някои модели са използвани и не каква да е украса, а от диаманти. Производителят добре осъзнава колко неустоими са тези скъпоценни камъни за дамите и им предлага модели с наистина уникална визия.  Два модела – 10166 – със седефен циферблат в черно и каишка от алигаторска кожа, както и 10199 – със седефен циферблат и стоманена верижка  - са с безел, украсен с 61 диаманта. Сами можете да се досетите за какъв шик и класа става въпрос. Тези часовници са истински изкушения за ценителите на красивите и луксозни модели.
10162 е с диаметър от 34 мм и 10184 – с 30 мм и украса от 30 диаманта. Тези два часовника са с автоматични механизми. Тези модели приличат повече на красиви бижута, отколкото просто на уреди за отмерване на времето. Ще допаднат на всяка изискана дама, за която стилът е над всичко.

Назад към всички новини
Споделете