Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Baume & Mercier връща красотата в малка форма чрез нови дамски модели

Обещанието е ангажимент да дадем нещо на някого, за да изградим доверие и връзка помежду си. „Обещание“ също така е името и на дамската колекция, затвърждаваща класата на швейцарската марка Baume & Mercier. Серията Promesse стартира през 2015 г., а към днешна дата бива обогатена с миниатюрни модели, така наречените „малки обещания“- Petite Promesse. Малки, но оформени до съвършенство.

Трите нови модели носят висока индикация за женственост и класа – бял седефен циферблат, напомня за нежност и чистота. Двата диаманта на 12 и 6 часа говорят за дискретност. 22-милиметров корпус с овална форма е символ на дребно, но безценно бижу, онези малки неща, без които не можем. Това се потвърждава и от двата полумесеца с проблясващи диаманти във вътрешността си, които придават завършеност и достатъчно доза блясък, за да сте перфектна.

Може да избирате между 3 цвята, за да откроите по най-чаровния начин Вашата индивидуалност. Актуалното за сезона синьо, акцентиращо оранжево с дъх на лято или винаги стилната и елегантна- метална верижка. Дайте си едно „малко обещание“ за промяна още днес.

Назад към всички новини
Споделете