Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Baume&Mercier с юбилеен модел Hampton Automatique

Казват, че 20 е най-добрата година от живота, но това важи с пълна сила и за модела Hampton, който тази година отбелязва две десетилетия от създаването си. Часовникът е с класическо излъчване и присъщото за луксозната марка изящество. Още от пръв поглед ще забележите класата и изтънчеността на юбилейния модел. Стените на корпуса са правоъгълни и полирани в характерния стоманен цвят. Размерите са завидни 31 х 47 мм, особено, ако се вземе предвид колко е тънък часовникът- само 10 мм. Неговата лека извивка е направена така, че нежно и елегантно да обгърне китката на притежателя си. Копринено бял циферблат и меки златисти стрелки отмерват времето с швейцарска прецизност. Стрелките и арабските цифри може да срещнете както в златисто, така и в сребристо в зависимост от версията. Изобразяването им представлява интерес, защото те са заоблени посредством калиграфските методи.

Освен часа, върху циферблата ще откриете и отразена датата точно на 6 часа в бяло прозорче, изписана с черни числа. Каишката е изработена от естествена кожа в модерен тъмнокафяв цвят. За да функционира луксозното произведение Hampton на Baume&Mercier, е използван самонавиващ се механизъм от най-висок клас, който ще му осигури работа до 42 часа.

Юбилейният модел Hampton Automatique е усъвършенстван през всичките тези години, докато се постигне максимален ефект, подходящ за изисканите господа.

Baume&Mercier е швейцарска компания, специализирала в производството на луксозни часовници с доказано качество. Марката е с дългогодишна история и възниква още през далечната 1830 г.  Днес те могат да се похвалят с елегантни колекции за мъжете и дамите.

Назад към всички новини
Споделете