Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Candino показа елегантна линия хронографи на BaselWorld

Изключителното качество Swiss Made, в съчетание с изтънчения дизайн на Candino преобърнаха представите за хронограф. На BaselWorld, швейцарската марка представи новата си линия Candino Sport Performance. За разлика от повече хронографи, с изцяло спортен дизайн, на които сме свикнали, Candino са превърнали новата си серия в олицетворение на чистата елегантност.

Колекцията Sport Performance черпи вдъхновение от големите състезания по моторни спортове, съчетавайки го с висока функционалност и разбира се, характерната за марката естетика. Корпусът е с размери 44мм, изработен от алуминий, с цел понижаване на теглото и увеличаване на ергономичността. Върху циферблата са разположени три отделни скали на хронографа. Моделите се отличават с големи индекси, винтидж бутони и четири големи винта. Линията е силно акцентирана върху мъжкарския дух.  

Кожената каишка е вдъхновена от състезателните ръкавици, към които препратка прави и характерната й текстура. Хронографите Sport Performance се предлагат в син, черен и бял циферблат, всичките са с 10 BAR водоустойчивост.

Назад към всички новини
Споделете