Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Casio G-Shock GPW-1000 – първият в света с GPS и радио сверяване

Casio Computer Co.  представи модела G-SHOCK GPW-1000, който представлява първия в света часовник-хибрид, разполагащ едновременно с GPS  и система за получаване на радио сигнали от шест часовникови кули за калибриране на часа.
Първият G-SHOCK се появява през 1983 година и променя разбирането за ръчния часовник. Оттогава японците продължават да развиват възможностите му, да го правят по-здрав, а по отношение на дизайн той да надминава много свои конкуренти.
GPW-1000 е изключително здрав, точен и издръжлив. Часовникът предлага неподражаема здравина, съчетана с първата в света хибридна система за отмерване на времето. От гъстите гори, до морските дълбини - GPW-1000 поддържа точност навсякъде, защото получава GPS сигнали и радио вълни за сверяване.
За да се компенсира нарасналата консумация на мощност, Casio G-Shock GPW-1000 е оборудван с нова технология за икономия на енергия,  подобрена е и работата на соларната клетка. Сред другите екстри е подсилена с керамика GPS антена, както и полимерен корпус, който го прави неподатлив на удар.
Конструкцията Triple G Resist включва придаване на повече устойчивост на модела на удар и вибрации. Каишката е здрава и изработена от карбонови влакна. Безелът е с покритие против надрасквания. Така има необходимата здравина, за да издържи и на най-сурови условия на околната среда.

Назад към всички новини
Споделете