Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Casio предлага летни Surf G-LIDE модели

Casio  представи впечатляващи нови дигитални часовници G-LIDE за лятото на тази година. При тях е наблегнато на  богатата функционалност и свежи цветови комбинации. Моделите са в грабващи окото цветове и разполагат с екстри, които ще се харесат и на почитателите на водните спортове.
При създаването на най-новите G-LIDE определено е взел предвид изискванията на любителите на плуването. GLX-5600  моделите са с водоустойчивост от 20 бара, което означава, че може да се гмуркате с тях. Освен това са оборудвани с 3 аларми и функция дрямка. Разполагат и с таймер за обратно броене, хронометър, Световно време, 12/24-часов формат.
Една от най-впечатляващите екстри на GLX-5600 моделите са лунни фази и приливи и отливи. Благодарение на тях сърфистите се ориентират кога е най-доброто време да практикуват своя спорт. Автоматичното електро-луминисцентно осветление подсигурява лесно разчитане на информацията върху дигиталния дисплей.
GLX-5600C-1 е в черно и с контрастиращи детайли в светлозелен нюанс. GLX5600C-2 пък е в синьо  - с акценти в розово. И двата варианта са с привлекателна за всеки спортист външност.
GWX-8900 моделите пък са оборудвани със стандартните за G-Shock функции. Освен това имат и соларна батерия , сверяване с радио сигнал, два таймера за обратно броене и са отлично допълнение към лятната серия G-LIDE на Casio. Имат още 5 аларми, напълно автоматично LED  осветление. Моделите с означение GWX-8900 се предлагат в светлозелен и син цвят.
Casio  отново е намерил правилния начин да привлече вниманието на клиентите към своите часовници - този път с тези свежи летни модели. Те имат необходимата здравина и екстри, за да се превърнат в любимия аксесоар на любителите на водните спортове.

Назад към всички новини
Споделете