Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Casio пуска цветни Baby G часовници с двойно време

Вчера на 26-ти февруари в  Токио Casio Computer Co., Ltd. обяви най-новите си попълнения към семейството на Baby-G- удароустойчиви часовници за жени. Те са създадени въз основата на концепцията на новите модели BGA-190 – издръжлив и страхотен. Свежите цветни предложения имат предимството да показват две часови зони. Идеално решение за космополитните дами, които обичат да пътуват. Самите тонове, които са избрани за часовниците са вдъхновени от плажовете по света. Моделите ще бъдат пускани поетапно в продажба.

Серията BABY-G BGA-190 е насочена към жените с активен начин на живот и пътуващи до различни точки по света. Новите попълнения са снабдени с две времена, показвайки времето „у дома” и световно време в отделната аналогова скала, разположена на 6 часа. С един поглед ще имате възможността да виждате времето в страната, в която сте, и паралелно друг часови пояс. Особено полезно е, ако Ви се налага да водите международна комуникация.

Всичките шест цвята на новите часовници Casio Baby-G BGA-190 са вдъхновени от плажовете на света.

BGA-190-1б е неоново превъплъщение на светлините по брега през нощта, BGA-190-4б наподобява плажа по залез слънце, BGA-190-7B черпи вдъхновение от чисто бялата плажна ивица, докато BGA-190-3B прилича на дълбокото синьо-зелено дъно в океана. BGA-190-9B внушава яркото слънце тук-там по летните плажове. Последният и различен цвят е BGA-190GL-2B. Той се гордее с фино отпечатан дизайн на циферблата, инспириран от гледката на Земята, гледана от космоса. Минутната стрелка в аналоговата скала е оформена като самолет, напомнящ на своя притежател да се потопи в своето приключение.

Част от характеристиките на актуалните Baby-G са: водоустойчивост- 10 bar, автоматичен календар до 2099г., LED подсветка, ежедневна аларма и корпус с голям размер.

Бъдете в крак с модните тенденции със свежо предложение за предстоящия летен сезон.

Назад към всички новини
Споделете