Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Casio си партнира с дизайнер за атрактивни Baby-G

Марката Casio  си партнира с изтъкнатия дизайнер Салвадор Перез, чийто  костюми могат да бъдат видени в различни филми и предавания. Те са популярни с интересния си дизайн. Той внася интересен и модерен отеннък към излъчването на моделите Baby-G, която тази година празнува 20-годишнината си.

„Когато обличам актьор като герой за някаква роля, малките детайли разкриват много неща около персонажа и затова изборът за работа по Baby-G моделите е толкова подходящ”, споделя Салвадор Перез. Според дизайнера аксесоарите играят ключова роля в подчертаването на стила на конкретния актьор, изразяват неговата личност и настроение. Като се добави цвят към дънките или тениските, малката черна рокля или друг тип облекло ще Ви преобразят веднага. Особено с наближаването на летния сезон  ярките цветове са доста актуални.

Това се отнася и до часовниците, които са безценен аксесоар през този сезон. Независимо дали това е идеален аксесоар за Вас или пък ще е подарък за специален за Вас човек, то имате възможност да изберете нещо наистина интересно.

BA112-2A е модел в лилаво и добавя перфектен акцент към всеки летен тоалет. BGA110-1B2 е модерен в технологично отношение и същевременно елегантен. Той е перфектен за ползване в ежедневието, както и за подарък.

За модела си BA111-3A Салвадор Перез споделя, че цветът е много предпочитан и използван от него за летния сезон. Ще пасва перфектно на Вашия тен.

BGA117-1B1 е н класическо черно и с акценти в розово, които разнообразяват визията му и го правят по-забавен. Той може да се носи както през деня, така и през нощта.

BA110-7A2 е с универсална визия и затова е перфектен избор. Той пасва на всякакво облекло и може да се носи по време на всеки сезон. Можем да си го представим в комбинация с бански, носен покрай басейн, както и на плажа.

Назад към всички новини
Споделете