Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Certina произведе лимитирана версия на Sauber DS2

Марката Certina създаде лимитирана версия на хронографа Sauber DS2, за да отбележи 10-годишнината от партньорството си с тима Sauber F1. То стартира през 2005 година и оттогава те обединяват усилията си, за да създадат модерен в технологично отношение продукт, който да отброява прецизно времето.

От модела са произведени 2014 бройки. Той е оборудван с швейцарски кварцов механизъм ETA и е лесно разпознаваем с покрития с карбон циферблат и  каишката си с червен конец.
Диаметърът на часовника е 41 мм. Корпусът е от полирана стомана. Върху черния алуминиев безел има тахиметрична скала. Моделът е със стъкло от сапфир-кристал. Стрелките и индексите са покрити със Super-LumiNova, което осигурява оптимална четивност на информацията. Разполага и с технологията DS (Двойна сигурност) на Certina. Водоустойчивостта на часовника е 10 бара.
Върху гърба на часовника има мотив, който информира за 10-годишното партньорство между Certina и тима Sauber F1. На капака се вижда индивидуален производствен номер.
Това че моделът е хронограф става ясно от трите скали – на 3 часа (изобразява 30 минути),а на 9 часа - 12-часов индикатор. На такъв спортeн модел подхожда каишка, която да отговаря на стила и възможностите му. Тази е от полимерен материал, а червените шевове правят визията й още по-интересна. Те напълно пасват с някои червени детайли по циферблата.
Швейцарската компания Certina e доказала класата си през годините и затова е харесвана от много изявени личности от света на спорта. Продуктите й покриват изискванията им, които никак не са за подценяване. С лимитираното издание на този свой модел тя им поднася поредната приятна изненада. Майсторлъкът да направиш спортен часовник, който същевременно да изглежда елегантно е силно оръжие на екипа на марката.

Назад към всички новини
Споделете