Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Certina с официално събитие в Джакарта

Вълнуващи автомобилни състезания и прекрасни часовници са актуални и горещи теми в Джакарта на 27 ноември. Вицепрезидента по продажбите на Certina - Adrian Halter и регионалният мениджър на Индонезия William Yong, откриха важното събитие с представителна реч. Официалното представяне на марката в страната бе ознаменувано с официален тост, откриващ  мероприятието. Един от знаменитостите на събитието бе  рали състезателят Rifat Sungkar, носител на титлата за най-добър офроуд (2013г.) и член на световния рали отбор Fastron, взел участие в приятелската Q&A сесия. Моментът на наздравицата е запечатан със снимка. По време на събитието бе проведена и късметлийска томбола за журналистите.

 Марка Certina е с 126-годишна история и е една от най-известните швейцарски марки часовници по света. Поради тази причина тя неуморно разраства своята дейност, разчитаща на доказаното качество, здрав механизъм и безупречна точност. Изброените качества я налагат като сериозен конкурент сред другите марки часовници. Още от създаването си Certina е синоним за технологически иновации и качествени материали при изработката на часовници. Верни на своята философия, компанията продължава да ни радва с естетически решения и богата функционалност. Производителите влагат и дълбок творчески талант при направата на спортните си модели.

С официалното откриване на Certina в Индонезия, марката предоставя възможност на все повече хора от различни кътчета на планетата да се насладят на качествен и красив часовник.

Назад към всички новини
Споделете