Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Часовник на Hamilton участва във филм

Компанията Hamilton е популярна със своята водеща роля в света на авиацията и киното, както  и с иновативната си технология за отмерване на времето. Връща се отново към големия екран тази есен, защото ще присъства в епичния филм „МеждузвездноГероят Купър носи на ръката си модела Hamilton Khaki Pilot Day Date. Моделът е с дизайн, вдъхновен от авиацията и идеално пасва на авантюристичния дух на Купър. Дъщерята на Купър Мърф носи впечатляващ часовник, разработен от Hamilton специално за нея. Тази роля е най-новата от общо 400, в които досега са присъствали часовници Hamilton. За първи път часовник на Hamilton присъства във филм от преди 60 години. Оттогава от компанията работят в тясно сътрудничество с дизайнери на костюми за доставката на часовници до производители на филми. „Нашата работа с екипа на „Междузвездно” е пример за продължителното партньорство, което имаме с Холивуд през последните 6 десетилетия и как си взаимодействаме с различни талантливи хора”, заяви изпълнителния директор на Hamilton.

От екипа на междузвездно дойде интересно предложение –да предоставим свои модели часовници за героите Купър и Мърф. Заради дълготрайните си взаимоотношения с Холивуд, екипът на Hamilton разпознава усилената работа, свързана с това да бъдеш на червения килим. Провеждани всяка година в Лос Анджелис и Шанхай, наградите са посветени на талантливите хора и на голямото впечатление, което оставят в публиката си. Във филма „Междузвездно” участват звезди като Матю Макконахи, Ан Хатауей. Екип от изследователи поемат към най-важната мисия в човешката история – пътуване извън галактиката, за да открие дали хората имат бъдеще отвъд звездите.


Hamilton Khaki Pilot Day Date е с диаметър от 42 мм. Големият му корпус е изработен от неръждаема стомана. Моделът се предлага със сребрист или черен циферблат, с кожена каишка или метална верижка. За задвижването му отговаря швейцарския автоматичен механизъм ETA 2834-2. Стъклото е от сапфир-кристал. Водоустойчивостта е 10 бара. Щом видите този красив модел, веднага ще разберете защо е избран да бъде на ръката на героите от „Междузвездно”.

Назад към всички новини
Споделете