Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Часовник на Oris с визия, повлияна от автомобилите Audi

За да чества официално партньорските си отношения с Audi Sport, екипът на Oris пусна на пазара автоматичен хронограф, който по стил напомня за колите на немския автомобилен производител. Бройките от модела са само 2000. Той е с две аналогови скали –  за минутите на хронографа на 12 часа и за часовете - на 6 часа. Информация за секундите пък можете да видите на 9 часа, като изобразяването им е по интересен начин.  Върху циферблата има и тахиметрична скала.

Арабските цифри са покрити с луминисцентен материал и затова информацията се вижда ясно върху циферблата. Безелът се върти и е в тъмен цвят. Диаметърът на корпуса е 44 мм. Той e изработен от Титаний. За задвижването на часовника се грижи автоматичен механизъм, подсигуряващ резерв от мощност от 48 часа. Часовникът е със стъкло от сапфир-кристал и разполага с покритие против отблясъци. Елегантната му каишка в черно е изработена от перфорирана естествена кожа.
Тя допълва по възможно най-подходящия начин визията на изтънчения модел. Ако започнахте да се притеснявате, че цялата тази красота може да се развали, то със сигурност ще Ви успокои фактът, че часовникът е с водоустойчивост от 10 бара – което означава, че може да го потопите с Вас, докато плувате. Това няма да навреди на външния му вид.
Моделът е базиран на хронографа Oris Artix GT Sports, при който секундите са изобразени по интересен начин на позиция 9 часа. Audi Sport Limited Edition е направен така, че да пресъздаде стила на арматурното табло на спортния автомобил на немската фирма. Каишката също е с дизайн, вдъхновен от спорта.
Този красив часовник е великолепен продукт както за почитателите на марковите ръчни аксесоари, така и на луксозните коли. И в двата случая ще удовлетвори всичките им претенции – по отношение на визия и функции. Ако търсите ефектен подарък за важен за Вас човек, то това е правилният избор.

Назад към всички новини
Споделете