Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Часовник на Seiko получи награда на събитие в Женева

Някои от часовниците, произвеждани днес, получават награда за високото си качество и модерни технологии. Така изпъкват сред конкурентите си. Същото важи и за Grand Prix d’Horlogerie de Genève. Пуснат през 2001 година, моделът веднага се превръща в един  от най-популярните.

На 31 октомври се състоя тазгодишното издание на церемонията Grand Prix d’Horlogerie в Женева. Наградите на събитието са 17, повечето от тях са от категориите „“Турбильон”, “Хронограф” and “Бижута.” Отличието “Petite Aiguille”  (буквално преведено от френски – „Малката игла”) пък се дава за часовници, които наистина имат неповторима класа. От кратък списък от модели жюрито, съставено от 25 експерта в сферата на часовниците, избра Grand Seiko Hi-Beat 36000 GMT Limited Edition за победител.
Това е едно признание за компанията Seiko, която в продължение на години си е извоювала предни позиции на пазара на часовници заради красотата и издръжливостта на своите модели. Екипът на марката посвещава своя творчески потенциал на създаването на тази забележителна колекция.
Hi-beat 36000 GMT Limited Edition (SBGJ005) впечатлява както по отношение на възможности, така и на визия. Изразява най-доброто от възможностите на Seiko в производството на такива продукти. Механизмът е много прецизен и с резерв от мощност от 55 часа. GMT стрелката се използва за индикатор за двойното време. Този модел е перфектен за хора, които обичат да пътуват.
По повод на наградата президентът на Seiko споделя следното: „Много съм благодарен на журито за решението да присъди на компанията ни това престижно отличие. В рамките на 50 години екипът на Seiko работи неуморно по създаването на най-добрия във функционално отношение модел. Hi-beat 36000 е едно от най-големите ни постижения до момента и тази награда ни дава стимул за нови постижения в бъдеще.”
Компанията Seiko е популярна с желанието си да прави иновативни модели часовници, които да поставят стандарти в производството на такива продукти. Не изневерява на правилния си подход и този път. Отново има с какво да привлече и задържи вниманието на клиентите си.

Назад към всички новини
Споделете