Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Часовници на Garmin с GPS технология и цветни дисплеи

Екипът на марката е поработил здраво, за да направи добър баланс между функциите и дизайна на своите модели от GPS  линията и успява да постигне златната среда в това отношение. Forerunner 220  и 620 изглеждат атрактивно и спортно.
И двата модела са с цветни дисплеи. Forerunner 620 е с тъчскрийн, докато 220 се контролира чрез физически бутони. Тези нови екрани може да улеснят бързото проверяване на данните само с един поглед. Освен това и двата модела са с презареждащи се батерии, които издържат до шест седмици, когато се ползва само часовника и 10 часа в тренировъчен режим.
Всеки от часовниците Garmin може да се синхронизира с Вашия телефон или компютър чрез Bluetooth, прибавена е и Wi-Fi връзка. Освен това разполага  с функция, която дава възможност на приятелите Ви да преглеждат Вашия статус в реално време посредством мобилното приложение Garmin Connect – ако часовникът е свързан с Вашия смартфон. Моделите имат и вграден акселерометър – за проследяване на изминатото разстояние и ритъм. Има и опция за ползване на монитор за проследяване на пулса. 620 може да изчисли колко време ще Ви отнеме, за да завършите дадено състезание. Това става чрез калкулиране на максималното количество кислород, което консумирате за минута и чрез сравняването с очакваното разстояние, което ще въвели в началото на състезанието.
Сега и Вие – посетителите на сайта Vip-Watches.Net  можете да си поръчате някой от двата модела. С него на ръката си ще се чувствате напълно в крак с модерните тенденции в часовникарската индустрия. Това са иновативни часовници, които могат да Ви предложат възможност за работа с наистина модерни функции.

Назад към всички новини
Споделете