Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Часовници Tissot с впечатляващ резерв от мощност

Почитателите на механични швейцарски часовници ще харесат актуалната колекция от автоматични модели на марката, оборудвани с нов калибър - Powermatic 80. Иновативната технология дава възможност за резерв на мощност от 80 часа.

Powermatic 80 е създаден от партньорството между Tissot и производителя на механизми ETA. За да постигнат тази впечатляваща продължителност на  съхраняване на енергия (за сравнение повечето запазват енергията за около 42 часа), производителите разработват система, която значително намалява консумацията на енергия. Честотата на трептене се намалява от 4 Hz на 3 Hz, подобрен е дизайнът на основната пружина, а върху баланса е поработено така, че да се увеличи прецизността.

Новият механизъм е с диаметър 25.6 мм, дебелина 4.6 мм. Съдържа общо 143 компонента, сред които 23 камъка. Часовниците Tissot, оборудвани с него, са с традиционни функции – поставени в центъра часове и минути и датник на 3 часа.

В колекцията от часовници с калибър Powermatic 80 има както мъжки, така и дамски модели. Те са луксозни, с корпус от неръждаема стомана и стъкла от сапфир-кристал. Разполагат с елегантни кожени каишки или пък са изцяло изработени от метал. Дамските привличат вниманието с циферблатите си от седеф и с корпусите с PVD  покритие.

Българските клиенти могат да си закупят модели с иновативния механизъм Powermatic 80 от Vip-Watches.Net. Те впечатляват не само с характерните за швейцарските часовници класическа визия, лукс и изтънченост, но и с големия си резерв от мощност.

Назад към всички новини
Споделете