Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Часовниците Diesel Downforce са за истински бунтари

Компанията Diesel не просто следва модните тенденции, а участва в създаването на нови такива. Часовниците й са с атрактивни дизайни, плод на фантазията на дизайнерския й екип.

През тази година от Diesel   демонстрират предпочитанията си към спорта  и  пуснаха нова серия, наречена Downforce.  Включените в колекцията модели са с каишки от естествена кожа в телесен цвят, в  комбинация с  акценти в оранжево, бяло, черно и сиво.

Макар да има новаторски дух, екипът на часовниците Diesel не спира да се базира на вече утвърдени и оригинални идеи. Моделите от колекцията Downforce със сигурност ще допаднат на почитателите на екстремните преживявания.

Всеки от моделите от колекцията би се харесал на хора с по-бунтарски дух, които  предпочитат предизвикателствата. Моделът  DZ7303 e eдин от тези атрактивни часовници. Той е с квадратна форма на корпуса, а от дизайна на циферблата му се вижда, че разполага с три времена. Водоустойчивостта на часовника е 5 бара, а това означава, че можете да се къпете с него. 

DZ4310 пък е с кръгла форма на корпуса и е тип хронограф.  Има датник на 8 часа. Върху циферблата му впечатление правят акцентите в оранжево. Това е 60-минутен хронограф. Разполага и със секундарник.  

DZ1633 също е представител на колекцията Downforce. Той е с текстилна каишка, а корпусът и циферблатът му са с дизайни, които се допълват по възможно най-добрия начин. Водоустойчивостта на часовника е пет бара.

С някой от тези оригинални модели на ръката си ще се чувствате наистина атрактивни и ще привлечете вниманието на околните. Типично е за часовниците на Diesel да правят впечатление с лекота. Със сигурност  важи и за тези модели от серията Downforce.

Назад към всички новини
Споделете