Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Часовниците Victorinox Swiss Army

Всеки часовник Victorinox Swiss Army въплъщава духа на легендарния швейцарски военен нож, символ на оригиналност, иновации, качество и традиция.

Victorinox Swiss Army произвежда часовниците си в собствени работилници, базирайки се на високи технологични критерии и високите стандарти на швейцарското часовникарство. Преди да тръгне към клиентите всеки часовник бива подлаган на над 100 теста за качество. Сред най-важните са тези за водоустойчивост, температурна, корозивна, удароустойчивост. В допълнение, всяка бройка се тества визуално след всяка стъпка по време на контрола на качество. Поради тези причини часовниците Victorinox Swiss Army имат 3 години гаранция. Те са изключително прецизни, модерни и не подвластни на времето.

Всеки часовник е изработен максимално прецизно. Върху функционалността се набляга във всеки един детайл.

Целта на Victorinox Swiss Army е да обогатява редовно своите колекции с нови дизайнерски елементи и иновативни функции, като същевременно се стреми към творчески решения за актуализиране на съществуващите компоненти.

Часовниците на бранда са вдъхновени от оригиналния швейцарски военен нож, който от десетилетия е един от най-разпознаваемите предмети с функсионален дизайн. Вдъхновени от един и същи източник, както часовниците, така и ножовете, символизират обединението на историята на Victorinox и съвременния им превод.

Назад към всички новини
Споделете