Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Citizen Eco-Drive Proximity се свързва с твоя iPhone

Производителят на часовници Citizen  също има свой модел с  означение Eco-Drive, който подобно на часовници на Casio, се свързва с  iPhone 4S или iPhone 5. Той е оборудван с технология Eco-Drive и разполага с редица интересни функции.
Благодарение на  Bluetooth 4.0  има директна връзка с iPhone приложение, за да се синхронизира по безжичен път с Вашия смартфон.
Освен че предупреждава собственика си за получени обаждания и  имейли чрез дискретна функция вибрация, моделът разполага с автоматично синхронизиране на датата и часа с тези на Вашия iPhone. Това се използва и за часовите зони – ако сте в Сан Франциско, например, часът на часовника ще показва толкова, колкото и на телефона, когато той премине на местно време.
Иновативният модел, наречен Citizen Eco-Drive Proximity, има и функция, която предизвиква смартфона  да звъни при натискането на един бутон. Това е много практична екстра, ако не можете да откриете телефона си. Освен това, ако се отдалечите твърде много от телефона часовникът ще вибрира и ще Ви предупреди, че връзката между двете устройства се е разпаднала.
Разбира се, Citizen Eco-Drive Proximity има и редица функции, които не са типични за устройство на Apple. За начало, той се захранва от светлината и не се нуждае от батерия. Разполага също с вечен календар, който отчита и високосните години, както и с хронограф. Оборудван е и с двойно време. Водоустойчивостта на часовника е 10 бара.
Моделът се предлага в две версии – с и без покритие на корпуса. Приложението, необходимо за работата на Citizen Eco-Drive Proximity, може да се свали от iTunes.

Назад към всички новини
Споделете