Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Citizen Eco-Drive Satellite Wave F10 - впечатляващо тънък и бърз

Изключителният дизайн, вдъхновен от модерните технологии, е запазена марка на Citizen. През тази година компанията представи своя флагман - Eco-Drive Satellite Wave F100. Часовникът може да се похвали с най-бързия сателитен сигнал в света, както и с това, че е с тънък дизайн. Изобразява прецизно времето, където и да се намирате по света.
През 2011 година екипът на Citizen прави пробив в сферата на технологиите със своя Eco-Drive Satellite Wave; - първият в света часовник, който може да се синхронизира със сателит в космоса, за да предоставя точно време навсякъде по света. Две години по-късно  Eco-Drive Satellite Wave –Air дебютира с изцяло метален корпус и най-бързата скорост на приемане на сигнала заради подобрената чувствителност на антената.
През тази година компанията марката пусна следващото поколение от революционно новата технология за синхронизация. По-лек и по-фин, Citizen Eco-Drive Satellite Wave F100 разполага разполага с най-бърза скорост и го изобразява за 40 часови зони. Екипът на Citizen винаги е готов да предложи технологични иновации в сферата на производството на часовници. Забелязва се желанието му да остане отдаден на това да преминава граници по отношение на стила и технологията на своите модели. Една от най-впечатляващите функции на Eco-Drive Satellite Wave F100 е добрата му скорост. Часовникът не само разполага с възможност да получава най-бързо сигнал. Дебелината на часовника е само 12.4 мм. Екипът на марката е използван Титаний, за да направи часовника си не само тънък, но и лек и удобен за носене.
Дизайнът на циферблата е вдъхновен от соларните панели, използвани за захранване на сателитите в космоса. Моделът се отличава и със своя иновативен индикатор за осветлението. Той показва количеството на електричество, генерирано от светлината, която се отразява върху циферблата. Собственикът на часовника може да измери точно винаги степента на зареждане. Точността на измерване на времето също е подобрена – от плюс-минус 15 минути изоставане на месец – на плюс-минус 5 секунди на месец.
Иновативните часовници на японската марка със сигурност привличат вниманието на любителите на нововъведенията в часовникарската индустрия. Този модел е поредният й хит и се отличава с модерна функционалност.

Назад към всички новини
Споделете