Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Citizen представи Eco-Drive Promaster BN2024-05E

CITIZEN Eco-Drive BN2024-05E дебютира на  тазгодишното издание на изложението в Базел. Моделът заслужава внимание. Във време, в което вече е пробвано с почти всякакви визии на часовниците, то този разполага с наистина собствено излъчване. Той се отличава от традиционно изглеждащите модели, използвани за подводно гмуркане. Същевременно разполага с богата функционалност.

Моделът е с диаметър на корпуса от 52.5 мм и дебелина 18.5 мм.  Той е  един истински здравеняк и това личи по масивната му осанка. Разполага с възможности, подходящи за ползване от любителите на морето.  Каишката е от  силикон. Механизмът е снабден с популярната технология на Citizen – Eco-Drive. Водоустойчивостта от 20 бара осигурява възможност за гмуркане с тях под водата. Работи около 11 месеца при пълно зареждане. Изобразява максимално достигнатата дълбочина. Безелът се върти. Има завинтване на коронката. Специален индикатор информира за степента на зареждане на батерията. Датата е разположена на 3 часа. Любопитно при този модел е, че разполага и с технология, благодарение на която издържа и на влиянието на магнитните вълни.
Ако търсите някакъв часовник, който да отговаря на страстта Ви да се гмуркате, то този модел е много подходящ избор. Той разполага с необходимата издръжливост и функции, за да Ви бъде достойна компания в приключенията.  С този свой модел Citizen определено знае как да привлече любителите на екстремните усещания. Целият му дизайн е изпипан до последния детайл и няма как да не Ви впечатли.

Назад към всички новини
Споделете