Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Citizen Promaster 1000M е идеален партньор на гмуреца

Citizen Promaster 1000M  е точният избор за всеки гмурец. Той е лесен за ползване и много издръжлив под вода.  Има корпус от Титаний с диаметър от 47.5 мм. Това не е само един спортен часовник, а мечтаният спътник от всеки гмурец.  Когато отворите кожената кутия, то първото нещо, което ще забележите е допълнителната каишка. Тя може да се сложи към еластичната силиконова каишка. Благодарение на практичното допълнение, часовникът на Citizen  може да се адаптира към китки с различна големина, както и към костюмите на гмурците.
Promaster 1000 Mе наистина подготвен за потапяне надълбоко и ще стои сигурно на ръката на всеки любител на водните приключения. Моделът съвместява всички постижения на Citizen по отношение на дизайна. Има две версии на този часовник – едната е за азиатския пазар, а другата – за Северна Америка и Европа. Теглото на часовника е 135 грама. Изборът на Титаний, като материал за изработка на корпуса  е избран не само, за да се олекоти моделът, но и за да издържи на влиянието на морската вода. Титаният има това предимство в сравнение с неръждаемата стомана.
Датникът е разположен на 3 часа. Коронката е поставена на 9 часа. Стрелките и индексите са покрити с луминесцентен материал. Безелът е с интересен дизайн. На допълнителния ринг са написани Open (Отвори) и Close (Затвори) – в черно. Безелът е направен така, че да се почиства лесно.
Коронката на часовника се завинтва. Завинтването на задния капак със сигурност ще се хареса на гмуреца. Duratec е технология, специално изработена от неръждаема стомана или титаний, за да се затвърди повърхността. Чрез прилагането на тази техника се затвърдява от 3 до 4 пъти. В резултат се получава устойчивост на надраскване. Механизмът на часовника е Miyota 8203.  Това е автоматичен механизъм с 21 камъка. Резервът от мощност е около 45 часа.
Моделът е с хелиева клапа. Под нея се вижда и винт. Осветлението е великолепно. Закопчалката и верижката също са изработени от Титаний. Часовникът има всичко необходимо, за да се гмурнете спокойно с него в дълбоката вода и да не се боят, че нещо ще се случи с любимия им аксесоар.

Назад към всички новини
Споделете