Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Citizen ще представи няколко нови модела на Baselworld 2015

Японската марка Citizen Watch Co. въведе няколко часовника на тазгодишното издание на Baselworld някои от които задвижвани от известната технология на моделите Eco-Drive. Те работят посредством слънчевата светлина, която поглъщат и превръщат в енергия. Тук са представени пет нови модела Citizen Eco-Drive, които може вече да немерите по магазините.

Baselworld е търговско международно изложение за часовници и бижута. Организира се всяка пролет в град Базел, Швейцария. На него ежегодно присъстват около 2100 изложители от над 45 страни, включително водещите часовникарски компании. Шоуто има над  94 000 посетители.

Два от моделите на Citizen Eco-Drive, които ще участват в шоуто са Eco-Drive Dress и Eco-Drive Avion.

Първият, <a href=http://www.vip-watches.net/category/88/citizen.html><span>Citizen</span></a> - Eco-Drive Dress е с корпус е от неръждаема стомана в два тона – розово-златен и сребрист. Диаметърът е с размер от 44 мм. Циферблатът също е светлосребрист, а стрелките заедно с индексите отново в цвят розово злато. Това изгражда пълен синхрон между циферблат и корпус, давайки на часовника стилна визия. В допълнение отделни аналогови скали информират за датата, деня от седмицата и коя част на деня е чрез 12/24-часовия индикатор.

Освен външния вид <a href=http://www.vip-watches.net/page/51/chasovnitsi-citizen-eco-drive-ikonomichni-i-nadezhdni-v-prodalzhenie-na-godini.html><span>Eco-Drive</span></a> може да се похвали с калибър 8729. Черна крокодилска каишка завършва това съвършено творение

Eco-Drive Avion се появява във военно-авиаторски стил с 45 мм. корпус от неръждаема стомана. Циферблатът е в класическо черно с бели и червени индекси и арабски цифри. Каишката е черна с контрастиращи бели шевове. Датата на 3 часа и показалеца на 12 часа напомнят за пилотските часовници. Моделът показва часа в 12- и 24-часова скала.

Назад към всички новини
Споделете