Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Claude Bernard представи новия си автоматичен хронограф

Швейцарският бранд Claude Bernard представи новия си хронограф. Марката и този път не е изневерила на стила си от 1973г. Всяка бройка от модела е изработена изцяло във фабриката в Les Genevez и отговаря на високите технически характеристики и модерен дизайн, които марката е затвърдила в продължение на поколения.

Моделът е изчистен, класически и строго официален, въпреки хронограф функцията. Решен е в корпус с покритие в цвят розово злато, а каишката от естествена кожа, в тъмно кафяво, придава изтънчен завършек.

Корпусът на този модел Claude Bernard е с диаметър 42 мм, изработен от високо качествена, благородна стомана, с устойчиво на износване PVD покритие. В крак с последните модни тенденции, цветът на покритието е розово злато. Трите стрелки, както и тези на хронографа и индексите на часовника, също в розово злато, стилно контрастират на белия циферблат. Шрифтовете са строго решени в черен цвят. Скалите на хронографа са разположени симетрично, в левия край (за секундите) и в десния (минутите). Датата е дискретно разположена над тях на 12 часа. Водоустойчивостта е 5 BAR. Не на последно място, стилният Claude Bernard Chronograph Automatic, е задвижван от автоматичния SW200 механизъм.

Назад към всички новини
Споделете