Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Даница Патрик присъства на събитие на Tissot

Спортистката Даница Патрик посети Ню Йорк за събитието по откриването на новия бутик на Tissot на „Пето Авеню”. Тя и швейцарският производител напомниха на феновете на марката да върнат своите часовници към зимно часово време.

В Ню Йорк Даница посети новия бутик на Tissot на „Пето Авеню”, за да се срещне с феновете. „Tissot е великолепен мой партньор през последното десетилетие и съм горда да бъда тук в Ню Йорк, за да чествам отварянето на новия бутик на марката на „Пето Авеню” и да напомня на феновете да върнат назад часовниците си този уикенд”, заяви Патрик. „Горда съм, че имам борчески дух и че продължавам да се стремя към най-доброто на всяко състезание. Екипът на Tissot винаги е бил отличен партньор, защото има подобна на моята амбиция да бъде лидер - в производството на швейцарски часовници”. Това заявява състезателката по повод на взаимоотношенията си с швейцарския производител.
През този месец екипът на Tissot представи и новия модел дамски часовник Tissot T-Race Danica Patrick Limited Edition, който вече се продава в магазина на компанията на „Пето Авеню”. Часовникът е спортен по стил и с бяла силиконова каишка. Украсен е с диаманти.
Даница е един от най-дългогодишните партньори на Tissot, които сътрудничат на марката от 2005 година. Лимитираното издание на часовника, посветен на енергичната натура на Даница и на партньорството между нея и компанията, а наистина уникален. Феновете на NASCAR със сигурност ще оценят този атрактивен модел.
Присъствието на Даница Патрик на различни събития, посветени на марката Tissot, със сигурност допринася за още по-голямото й популяризиране по света. Същевременно много от тези часовници наистина са в отговор на потребностите на спортните натури. Те разполагат с всичко необходимо, за да бъдат оценени позитивно от хора на такова ниво. Не е лесно да се покрият изискванията на хора, които се занимават с толкова екстремни спортове, но швейцарският производител наистина го умее.

Назад към всички новини
Споделете