Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Докосни се до магическите Rado Esenza Ceramic Touch

Моделите от колекцията Esenza на Rado са изключително иновативни и същевременно се отличават с класическа елегантност и привлекателни акценти.
Използване на изтънчен стил за часовниците е най-мощното оръжие на компанията. Но не и единственото. Rado Esenza Ceramic Touch е модел, който представлява технологичен триумф за марката и нововъведение в света на производството на часовниците. Мнозина са си мечтали за нещо, което Rado с лекота превръща в реалност. Този часовник с минималистичен дизайн и от керамика е предназначен само за дамите. Настройването на стрелките  става чрез нежно натискане и цялата му магия личи идва от великолепния керамичен корпус.
С цел да бъде напълно съвършен, липсата на ненужни части го правят елегантен аксесоар за дамската ръка. Часовникът се контролира изцяло чрез леко хлъзгане на пръста върху корпуса – наляво за часовете и надясно за минутите. Както винаги, екипът на Rado е използвал само качествени и модерни материали, сред които и сапфир-кристал за стъклото. Овалната форма на корпуса също правилно подбрана и напълно пасва на цялостната изпипана визия на модела.
Шестте нови модела в черно и бяло са истински шедьоври. Те са с висока класа и това личи както от изпипания им дизайн, така и от модерните им технологии. Марката Rado за пореден път доказва иновативното си мислене с тази колекция. Същевременно демонстрира на дамите, че има какво да удовлетвори и най-големите им претенции.
Класическата визия на моделите в съчетание с модерните им функции ги правят неустоими за всяка съвременна дама. Тя със сигурност ще оцени блясъка и лукса, които излъчват, както и възможността да се радват на модерните им възможности.

Назад към всички новини
Споделете