Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Don Carlos на Seculus обединяват класически дизайн и модерни функции

Една от водещите в света компании за производство на часовници и залагаща на швейцарските традиции - Seculus -  обяви пускането на новата си колекция Don Carlos Premium Sports.
Тя включва часовници с две часови зони. Стилът на моделите е комбинация между съвременен спортно-елегантен дизайн и традиционен класически стил. Представляват перфектния аксесоар за пътуващите често, както и за бизнесмени. Диаметърът на корпуса на всеки от часовниците е 47 мм.
Моделите са спортни и разполагат с двойно време, а корпусите им са изработени от неръждаема стомана. Стъклата им са сапфирени и затова не се надраскват лесно. Клиентите на Seculus могат да предпочетат между варианти с кожени каишки или с метални верижки. Водоустойчивостта на часовниците е 10 бара – това означава, че определено не се плашат от намокряне по време на плуване.
Сред моделите има с бял, черен или кафяв циферлат, както и с черна или кафява каишка.Така всеки клиент може да си избере някой от вариантите, който допада на стила му. Датникът се намира на 3 часа. ”Спортните модели от колекцията Don Carlos на Seculus са израз на разбирането на екипа на марката за спортна елегантност. Часовниците покриват изискванията на много спортни натури по света – мъже и жени.
Механизмът е швейцарски - Ronda 751. За покритието на корпуса е избрано PVD в цвят розово злато или в черно. Капакът е закрепен стабилно с помощта на винтове.
Модерната функционалност и класическата визия са перфектно съчетани при часовниците на Seculus от колекцията Don Carlos. Моделите се предлагат в няколко цветови варианти. Това разнообразие със сигурност ще им допадне на мнозина. Едно е обединяващото при всички тях обаче – те са с класическа елегантност, характерна за първокласните швейцарски часовници. Наличието на съвременни екстри при тях със сигурност е допълнителен плюс, който няма да остави равнодушни ценителите на майсторски изработените продукти.

Назад към всички новини
Споделете